Eksperten: Bjerregaard
Dato: Søndag d. 21/06-2020, 12:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Parnu JK - Maardu
Liga: Estiliiga
Udfald: Maardu asian -1,25
Units: 4
Odds: 1.90
Chancevurdering: 57%
Spilbar ned til: 1.75
Betvalue: 108%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: HALV TABT

Nedrykkerne fra Maardu er kommet stærkt efter en skandaløs åbning på sæsonen  med 0-5 i Nomme. De virker som det bedste hold i rækken. Truppen er intakt mere eller mindre fra sidste års eventyr i Meistriliiga, hvor de dog blev skilt ad. Der er imidlertid stor forskel på Meistriliiga og Estiliiga mht niveau.

5 sejre i træk er det blevet til, og de seneste kampe har været mod bedre hold i rækken. Det værd at bemærke, at Maardu ikke har mødt de 3 hold, der indtager de nederste pladser endnu.

Et af dem er Parnu JK, som er oprykkere fra Estiliiga B. De kom op via playoffs, og de ser ud til at være den dårligste af de tre. De har opnået gode resultater i sæsonen, bl.a. mod Parnus Vaspras (storebror). De har dog også set skidt ud i andre kampe, bl.a. mod Tammeka senest, hvor de taber 6-1. De fik kun scoret, da en Tammeka back vælger at kanonere bolden i eget mål i en upresset situation.

Maardu er et meget spillende hold med hurtige folk på kanterne, og det vil komme dem godt at spille på Parnu Rannastaadion, som er et ret lækkert lille stadion.

Topholdet bør sidde på den her, og mht asian linjen skal der ikke så meget til i den her række mht flere mål. Kampene er ofte målrige og chancerige.


Tippet 21/06-2020, 06:20
Opdateret 21/06-2020, 13:56