Eksperten: Bjerregaard
Dato: Mandag d. 20/07-2020, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Lyngby - Hobro
Liga: Superligaen, Danmark
Udfald: Begge hold scorer: JA og Over 2,5 mål
Units: 2
Odds: 2.50
Chancevurdering: 42%
Spilbar ned til: 2.38
Betvalue: 105%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Byg selv

Hobro led et smerteligt nederlag i Himmerland i går aftes, hvor endnu en stor forsvarsfejl kostede dyrt. Med 1-2 i den første kamp så skal hobrogenserne frem over stepperne her, og det ligner ikke den målfattige affære, som markedet nogle steder lægger op til her.

Hobro er meget lidt kreative, og det taler naturligvis i mod spillet, men de har alligevel fundet vej til netmaskerne. De har således scoret i alle kampene efter coronapausen på nær en. De lukker imidlertid også næsten altid mål ind, da de kun står noteret for et clean sheet.

Lyngby har haft en forfærdelig afslutning på sæsonen, så det var en kæmpe forløsning, at de fik besejret Hobro i det første opgør. Nu skal arbejdet imidlertid gøres færdigt, og det er ikke Lyngbys spidskompetence at skulle forsvare et resultat hjem.

Jeg tror, at kampen her let kan have potentialet til at blive åben og chancerig. Det handler om overlevelse, og Hobro er markant bagud fra start. Det skal give en åben affære, hvor holdene godt kan komme noget ud af deres komfortzone.

Sabbi er måske ude, hvilket taler imod spillet.

Jeg holder indsatsen nede, men jeg synes oddset er interessant. Du får 10 øre mere ved at bygge selv frem for de pre-fabrikerede odds.

Tippet 14/07-2020, 09:56
Opdateret 20/07-2020, 20:30