Eksperten: Bjerregaard
Dato: Fredag d. 17/07-2020, 11:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Sydney - Wellington
Liga: A-League, Australien
Udfald: Wellington +1,5 hjørne (asian)
Units: 2
Odds: 1.86
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 112%
Bookmaker: https://bit.ly/2HjjjAo
Resultat: VUNDET

Bethard 1,83 (lavere tbp)
Youbet også 1,86

A-League er tilbage efter næsten 4 måneders pause, hvilket bliver rigtigt spændende over den næste måned med næsten daglige kampe.

Kun få stadions anvendes i det meget store land, hvor bl.a. Melbourne holdene ikke kommer til at spille hjemme. De er i karantæne pt, efter de er landet i Sydney området for at færdiggøre sæsonen.

Jubilee Stadium (The Oval)  er et af de steder der spilles, og det danner rammen om denne kamp. Det ligger i Sydney og anvendes til A-League kampe i denne sæson, så Sydney er på hjemmebane her.

Det umuligt at sige, hvor holdene står efter så lang en pause. Hjørnespillet tiltaler mig dog her. Sydney er store hjørnefavs, men de er ikke det store hjørnehold, hvilket skyldes deres spillestil, som er meget centraliseret ofte, hvor kun Barbarouses søger de vide områder. Le Fondre har det bedst i det lille felt.

Wellington er ikke så stort et hjørnehold, som de har været tidligere, men de har mange bevægelige typer og er gode på omstillinger.

Jeg har boret i stats, og de viser, at Sydney har tabt en -1,5 linje i 14/20 kampe i denne sæson. Omvendt har Phoenix vundet en +1,5 linje 12/20 gange i denne sæson. Holdene har mødtes to gange tidligere i sæsonen, hvor Phoenix begge gange har vundet dette spil. Der er derfor også lidt bias i ovennævte tal, da de jo tæller dobbelt. 26/40 giver 65 procent, og så kan der trækkes et par pct fra grundet indbyrdes kampe. 

Jeg lander på solid statsbaseret værdi, og da det herudover passer godt til min vurdering af kampen i øvrigt, så stikker jeg ud her. Få units trods værdien, da hjørne er høj-varians.

Tippet 17/07-2020, 08:47
Opdateret 17/07-2020, 13:24