Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 19/08-2020, 20:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Connahs Quay - Sarajevo
Liga: Champions League Kvalifikation
Udfald: 2
Units: 4
Odds: 1.70
Chancevurdering: 65%
Spilbar ned til: 1.54
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: VUNDET

Endelig starter den europæsiske kval, og her plejer der  at være flere sprøde spil. Jeg har allerede her i første runde fundet en håndfuld frække spil. Der spilles kun en kamp, så det hele afgøres med det samme. Jeg ynder at gå efter de mindre hold ikke scorer og har da også fundet et par stykker. Man kan argumenterer for at der skal satses når man kommer bagud, men spørgsmålet er om de små hold kan.

Denne kamp er imellem Connis Kaj fra Wales, og de er altså ikke mange sure sild værd. Jeg så flere kampe med dem sidste sommer i Europa League og fatter stadig ikke hvordan de kunne slå Kilmarnock fra Skotland ud. De var nu godt nok heller ikke gode. Semiproffer imod et ganske solidt mesterhold fra Bosnien, og her skal der bare være forskel.

Connis Kaj slog som sagt Kilmarnock ud sidste sæson, og røg så ud imod Partizan Beostær som jeg egentlig ikke vurderer meget bedre end Sarejevo. Partizan vandt 1-0 i Wales, og 3-0 hjemme.

Sarajevo røg sidst år ud til Celtic, men der er også forskel på at møde Celtic og Connis Kaj. I Europa League røg de ud imod Bate med 1-2 nederlag hjemme og 0-0 i Hviderusland.

Connies Kaj har ikke spillet andet end en venskabskamp siden marts. De mødte i sidste uge mægtige Crewe fra League 2 i England som er 4 bedste række i England. Connies Kaj tabte 1-3, så det fortæller lidt om niveauet.  Flot er det dog de har væltet The New Saints af pinden i Wales, for de plejer at være det bedste hold. 

Sarajevo har spillet 3 kampe i august så de er ok form formentlig. Det er blevet til 2 sejre og en uafgjort i den hjemlige liga.

Odds startede højere på Sarajevo, men Unibet har stadig fin værdi på spillet da de hænger med deres 1,70. De øvrige er nede nede omkring 1,60, og jeg forventer egentlig den falder mere nå tætterere vi kommer på kampstart. Jeg satser 4 units.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 17/08-2020, 20:23
Opdateret 19/08-2020, 22:36