Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 25/08-2020, 20:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Wolfsburg Kvinder - Barcelona Kvinder
Liga: Champions League Kvinder
Udfald: Wolfsburg -0,75 asian
Units: 7
Odds: 1.84
Chancevurdering: 68%
Spilbar ned til: 1.47
Betvalue: 125%
Bookmaker: http://bit.ly/2kLyar7
Resultat: HALV VUNDET

Vi er nået til kvindernes Champions League semifinaler som spilles i Spanien. Denne spilles i San Sebastian, så nej Barcelona har ikke hjemmebane.  Wolfsburg hører til de allerbedste hold i Verden, mens jeg vurderer Barcelona værende på hylden lige under. Forskellen er selvfølgelig ikke kolornorm, men den bør være til stede. 

Wolfsburg havde nemt spil imod Rangers kvinder i weekenden. Wolfsburg savede Rangers midt over og vandt hele 9-1. Wolfsburg har haft en stærk sæson med et tysk mesterskab og pokaltitel, nu vil de nok gerne vinde Champions League og det tror jeg godt de kan, men der er lige et par franske hold som nok gerne vil vinde også. Nu skal Wolfsburg først lige forbi Barcelona, men det tror jeg de kommer. Jeg tror at både PSG og Wolfsburg har store chancer for at kunne slå Lyon lige nu. Lyon har vundet CL 4 år i træk, men jeg synes ikke spillet var helt godt imod Bayern Munchen.

Barcelona ser jeg som sagt være hylden under Lyon, PSG, Wolfsburg, og tildels også Bayern Munchen. De har flere spanske landsholdspillere krydret med et par udlændinge. Barcelona var overraskende i Champions League finalen sidste år. De havde haft en supergod lodtrækning, og i semifinalen undgik de de store hold. I finalen fik de ikke et ben til jorden imod franske Lyon som førte 3-0 efter 19 min, og derefter stod den på cruise-control. Altså Barcelona kan imod alle de mindre hold, men når der skal skæres ind til benet så får de problemer, og det forventer jeg de gør imod et hamrende stærkt Wolfsburg-hold.

Bet365 startede i 1,53 på Wolfsburg-sejr, og det er spillet ned i 1.44. Heldigvis følger 888,Unibet og hvad de nu hedder ikke helt med. De har 1,65 på Wolfsburg -0,5 asian, et flot odds, men jeg er grådig og spiller Wolfsburg -0,75 asian til odds 1,84, så er du forsigtig nøjes du med sejren. Jeg kunne godt se Wolfsburg ende i 1,30-1,35 for den rene sejr, og asian linjen kan nemt ryge op i -1,25 asian, og derfor er -0,75 asian glimrende. Jeg satser 7 units. Kommer linjen i -1 asian til samme odds kan man godt nappe den med en mindre indsats.

Kampen kommer forøvrigt i tv, så du har mulighed for at se lidt godt kvindebold. 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 24/08-2020, 19:45
Opdateret 25/08-2020, 21:55