Eksperten: Bjerregaard
Dato: Tirsdag d. 25/08-2020, 20:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Blackpool - Blackburn
Liga: Preseason
Udfald: Begge hold scorer - JA
Units: 4
Odds: 1.80
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 112%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Preseason er lidt en speciel størrelse i år desværre, og bookierne har været ret tilbageholdende med odds. Der er dog ved at komme lidt skub i det.

Jeg ser mål her med to hold fra hhv League One og Championship, som gerne vil spille offensivt. Blackpool har fået Neil Critchley som manager (tidligere Liverpool U23), og det er helt tydeligt, at han har haft en positiv indvirkning på det offensive spil. Blackpool har spillet 3 kampe til nu, hvor de har slået Port Vale og Barrow med 2-1 og spillet 3-3 mod Everton. Jeg så kampene mod Barrow og det meste af Everton, og de forsøger virkeligt at holde på bolden og spille fint pasningsspil. De har gode boldspillere i Kakai, Ward og Yates.

De møder Blackburn idag, som slog Fleetwood 4-1 i deres første preseason kamp. En overraskende klar sejr, og de så meget fitte ud og klar til en ny sæson. Især Adam Armstrong var forrygende og meget skarp foran mål.  Rovers har imidlertid en ret ufuldstændig trup, hvor flere spillere er rejst. De har endnu ikke hentet nogen. Bl.a. er begge målmænd fra sidste år væk, så det bliver de helt unge Fisher og Eastham, der står i aften.

Jeg kan ikke se så meget andet her end en offensiv kamp, hvor der vil blive spillet frisk til med forestående cup kamp lørdag.

Jeg spiller desuden kombi med begge hold scorer og over 2,5 til odds 2,25.

Tippet 25/08-2020, 08:41
Opdateret 25/08-2020, 20:39