Eksperten: Bjerregaard
Dato: Tirsdag d. 15/09-2020, 20:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Burton - Aston Villa
Liga: EFL Cup
Udfald: Aston Villa vinder og rødt kort: nej
Units: 4
Odds: 1.72
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 108%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Build a Bet anvendes

Anden runde af EFL cup, hvor PL holdene kommer ind i turneringen. De fleste PL hold må ventes at rotere kraftigt, men det gælder ikke nødvendigvis for Villa, som ikke har spillet endnu. Manager Smith udtaler, at de vil tage kampen “meget seriøst”, og det ventes at de stiller stærkt.

Burton tabte i første runde af L1 med 2-1 i Fleetwood. Kampen var relativt lige, og Albion tabte på skidt forsvarsspil i forbindelse med målene. Burton har virkeligt leveret flotte resultater i den her turnering de seneste år, og de vil uden tvivl forsøge at skabe endnu et cup run. Jeg forventer derfor ikke, at manager Buxton vil rotere meget fra start 11 i lørdags. Dog er han uden O’Toole, som blev udvist i overtiden.

Villa sejren står ikke i alverden, men jeg synes faktisk en kombination med et manglende rødt kort er interessant. Der blev ikke givet mange kort overall i første runde (3), og det har helt sikkert en dimension, at disse kampe ligger meget tidligt på sæsonen, og frem for alt, at de spilles uden publikum. Der er ikke de vanlige cup stemning. Hertil er det ikke de værste kort hold. Begge hold lå langt nede på disciplinær listen sidste år, og Villa fil kun 1 rødt kort i PL. Burton fik 4 røde kort i L1. Som nævnt startede de også den nye sæson med rødt, men det synes jeg er en fordel for spillet. De skal ikke ud og have 2/2 røde fra start - og dertil er O’Toole altså ude, og han kan være lidt en loose cannon.

Det taler lidt imod spiller, at Oliver Langford er dommer. Han giver en del kort og uddelte 6 røde i Championship. Men det her er altså en anden størrelse. 

Kampen går i TV, og det giver denne mulighed for at kombinere, som jeg synes er et skud værd.

Tippet 15/09-2020, 08:34
Opdateret 15/09-2020, 22:37