Eksperten: Kuerten77
Dato: Onsdag d. 16/09-2020, 11:00
Sportsgren: Tennis
Kamp: Marin Cilic - David Goffin
Liga: ATP Rom
Udfald: Marin Cilic vinder minimum et sæt
Units: 2
Odds: 1.80
Chancevurdering: 59%
Spilbar ned til: 1.69
Betvalue: 106%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Det her odds er en smule uforståeligt for mig. Cilic har godt nok ikke været prangende længe, men han tog som den eneste før finalen sæt fra Thiem. Han spillede også ganske habilt i de to sidste sæt mod Bublik igår. Men kroaten har haft en krise, og det er et stykke tid siden, at vi har set ham på topniveau. Men lige i Rom, der har han en pæn historik. Han har en kvartfinale og semifinale i 17 og 18. Og så havde han som nævnt et godkendt US Open, hvor han spillede ganske habilt mod Thiem. 

Men spillet er lige så meget mod Goffin. Belgieren har vist pæne takter, da han slog Krajinovic i New York, men han skuffede mig også gevaldigt, da han efterfølgende tabte mod Shapovalov. Han har heller ikke præsteret kontinuerligt længe. Før Corona-pausen så det rigtig skidt ud for belgieren, og det kulminerede i Marseille mod Gerasimov, hvor han var helt væk. 

Ser man på indbyrdes kampe de to spillere imellem, så er Cilic 3-1 de sidste fire møder, og han har vundet de tre kampe overbevisende. En af kampene var i Rom. 

-    Cilic er spillet ind med en sejr mod Bublik, mens Goffin kommer fra hard court i USA

-    Kroaten har vist gode takter i Rom før, og har slået Goffin her

-    Goffin har ikke bevist endnu, at han er, hvor han skal være. Især nederlaget mod Shapovalov var skuffendeTippet 15/09-2020, 09:15
Opdateret 16/09-2020, 13:52